۲۹ فروردین ۱۳۹۱
موضوع: اخبار
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری قم، محسن محرری درمراسم تجلیل از اعضای کمیته راهبردی و کمیته اجرایی پارک علم و فناوری قم گفت: مرکز رشد علوم انسانی به عنوان نخستین مرکز رشد علوم انسانی کشور باید در جهت دهی و الگوسازی علوم انسانی مطلوب نظام تلاش کند.
وی با تاکید براینکه باید مرکز رشد علوم انسانی از پشتوانه علمی و محتوایی حوزه علمیه قم نهایت استفاده را ببرد، بیان داشت: خوشبختانه این مرکز از ابتدای کار تعامل خوبی با بزرگان حوزه علمیه قم ایجاد کرد و مورد علاقه مراجع عظام تقلید است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار قم با تقدیر از آقای ملایی( مدیر مرکز رشد علوم انسانی )به دلیل ایجاد تعامل و همکاری مطلوب با حوزه گفت: انتظارات از مرکز رشد علوم انسانی با وجود حوزه علمیه قم بسیار سنگین و مهم است و باید برای راه اندازی و رشد آن شبانه روز تلاش کرد تا دغدغه های متنوعی که وجود دارد برطرف شود.
وی توسعه و ترویج مرکز رشد علوم انسانی را یکی از دغدغه های مهم استان و بزرگان حوزه علمیه تلقی کرد و گفت: باید بعد نرم افزاری مرکز رشد پررنگ و برجسته شودو باتولید محتوای غنی الگوسازی خوبی برای علوم انسانی کشور ایجاد گردد.
مطالب مرتبط :
- استاندار قم: مجوز تاسیس نخستین مرکز رشد علوم انسانی در قم اخذ شده است و امیدواریم این مرکز فعالیت خود را در دهه فجر آغاز کند.
- پارک علم و فناوری استان قم باید هرچه سریعتر احداث شود
- رئیس جامعه المصطفی العالمیه : علوم انسانی باید با علوم اسلامی داد و ستد داشته باشد
- اولین هم اندیشی مرکز رشد علوم انسانی با حضور حجت الاسلام و المسلمین موسی پور استاندار محترم قم
- عضو جامعه مدرسین: مبنای تحول در کشورها، علوم انسانی است