به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری قم،مصطفی ملایی در چهارمین هم اندیشی مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی با حضور آقای مهندس محمد قاسمی، مدیرکل تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ودکتر محمدعلی امراللهی، رئیس پارک علم و فناوری یزد و نمایندگان پارک علم و فناوری پردیس در پارک علم و فناوری قم برگزار شد، گفت: طی همفکری و رایزنی که با برگزارکنندگان جشنواره ملی ایده های برتر به مدیریت پارک علم و فناوری یزد داشتیم، به نظر می رسد که قم باید به عنوان هسته مرکزی دریافت وارزیابی ایده های علوم انسانی باشد.
وی افزود: این جشنواره با مدیریت پارک علم و فناوری قم و با مشارکت مقامات عالی استانی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به صورت کشوری در قم برگزار می شود.
کشورهای اسلامی مشتریان بزرگ فراورده های فرهنگی غرب هستند
وی با اشاره به اینکه علوم انسانی در صنایع فرهنگی نمود و کاربرد پیدا می کند، افزود: در جشنواره ملی ایده های برتر از سال ۸۶ ایده هایی که در زمینه علوم انسانی است حمایت و تشویق می شود.
ملایی با بیان اینکه متاسفانه جهان اسلام یکی از مشتریان پرو پا قرص محصولات فرهنگی غرب است گفت: کشورهای غربی بویژه آمریکا با تولید فراورده های فرهنگی مسموم ضمن اینکه به اهداف شوم فکری و سیاسی خود می رسند، درآمدهای کلانی را نصیب کمپانی های سودا گر و سیاست ورز خود می کنند.
برگزاری جشنواره مستقل با محوریت علوم انسانی به رشد ایده های دینی کمک می کند
مدیر مرکز رشد علوم انسانی با بیان اینکه راه اندازی جشنواره ملی کاربردی سازی یافته های علوم انسانی کمک شایانی به بومی سازی ارزش های اسلامی می کند، گفت: راه اندازی مستقل این جشنواره باعث می شود که کیفیت ایده های علوم انسانی که در جشنواره ایده های برتر چندان مطلوب نیست ارتقا یابد.
ملایی با تاکید براینکه زمان برگزار ی این جشنواره متعاقبا اعلام می شود، اظهار داشت: شناسایی و تقدیر از کارآفرینان درحوزه علوم انسانی، فراهم سازی زمینه ارتباط علوم انسانی با صنعت، تکمیل زنجیره ایده تا ثروت( کیفیت زندگی مردم) در حوزه علوم انسانی، توسعه شرکت های دانش بنیان حوزه علوم انسانی، فراهم کردن زمینه ارتباط مراکز حوزوی و دانشگاهی در حوزه علوم انسانی با سبک زندگی و جامعه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
همزمان با جشنواره، نمایشگاه محصولات فراورده های فرهنگی برگزار می شود
وی با بیان اینکه همزمان با این جشنواره نمایشگاهی تحت عنوان کاربردی سازی یافته های علوم انسانی با رویکرد تجاری سازی – فن بازار خواهیم داشت، گفت:ایجاد فن بازار در حوزه علوم انسانی یکی از راه های بسیار مهم کاربردی سازی و تجاری کردن ایده هاست.
مدیر مرکز رشد علوم انسانی با تاکید براینکه این جشنواره در دوسطح استانی و ملی برگزار می شود و دبیرخانه آن در پارک علم و فناوری قم خواهد بود، افزود: گروه های علمی مانند علوم اجتماعی و ارتباطات، علوم تربیتی، روان شناسی، حقوق، زبان و ادبیات فارسی، اقتصاد، علوم سیاسی و جهانگردی و… محور پذیرش ایده های فناورانه علوم انسانی است.
مرکز رشد علوم انسانی مطابق با نظریات بزرگان حوزه فعالیت می کند
وی با ابراز رضایت از عملکرد مرکز رشد علوم انسانی از بدو تاسیس گفت: خوشبختانه ایده های خوبی را پذیرش کرده ایم که کمک شایانی به توسعه و گسترش صنایع فرهنگی و محصولات نرم افزاری می کند.
ملایی با تاکید براینکه اساس فعالیت های مرکز رشد علوم انسانی بر محور منویات و نظریات حوزه علمیه قم است گفت: برگزاری بیش از ۷۰ جلسه مشاوره و تفاهمی با بزرگان حوزه و اساتید متعهد دانشگاهی راهکارهای بسیار روشنی را برای آینده این مجموعه روشن کرده است.
- در راستای تقویت مرکز رشد علوم انسانی؛ نشست مشترک شورای تخصصی حوزوی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
- در نشست با معاون فرهنگی ارشاد مطرح شد؛ برگزاری جشنواره ایده های علوم انسانی درقم
- مدیر مرکز اندیشه ولایت:منویات رهبری باید محور فعالیت های علوم انسانی باشد
- مدیر مدرسه اسلامی هنر: خلاقیت و پویایی رمز رشد و تعالی علوم انسانی است