به گزارش پارک علم و فناوری قم به نقل از مهر، دکتر ابوذر ابراهیمیترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ۲۳ مهر، در همایش «نیایش برای صلح عادلانه» در سالن شیخ بهایی مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما، گفت: خدا ما را فراخوانده تا در کنار یکدیگر، در خدمت به خلق گام برداریم و بر «کلمهی سواء» برای خوشبختی بشریت اتفاق نظر داشته باشیم.
وی افزود: در این همایش، برای انسان گرد آمدهایم؛ انسانی که ادیان برای او آمده است. ادیان هم، همه یکی هستند و هر کدام، ظهور دیگری را بشارت دادهاند و یکدیگر را تصدیق کردهاند. خداوند، به واسطهی این ادیان، مردم را از تاریکیها به سوی نور هدایت کرده و آنان را از اختلاف ویرانگر نجات داده و گام نهادن در راه صلح و مسالمت را آموخته است. ادیان یکی بودند؛ زیرا در طول تاریخ بشریت، در خدمت هدفی واحد؛ یعنی دعوت به سوی خدا و خدمت کردن به انسان تلاش کردهاند.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: وقتی که ادیان در پی خدمت به خود برآمدند، میانشان اختلاف ایجاد شد. یعنی توجه هر دینی به خود آن قدر زیاد شد که تقریباً هدف اصلی ادیان، فراموش شدند و با شدت گرفتن اختلافها، رنجهای انسان هم افزایش یافت.
وی با بیان اینکه ادیان هدفی مشترک؛ یعنی جنگیدن با خدایان زمینی و طاغوتها و یاری مستضعفان و رنجدیدگان را به عهده داشتند، گفت: چون ادیان پیروز شدند و همراه با آنها مستضعفان نیز پیروز شدند، طاغوتها چهره عوض کردند و برای دستیابی به غنایم این جنگ، از ادیان پیشی گرفته و به دنبال حکم راندن بر ادیان به نام ادیان برآمدند. به این ترتیب رنج مظلومان دوچندان شد و ادیان دچار مصیبت و اختلاف شدند.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، بروز نزاع را تنها برای تأمین منافع سودجویان، عنوان و بیان کرد: از آنجا که نقطهی آغاز تمامی ادیان ـ یعنی خداوند ـ یکی است، ادیان هم یکی هستند و هدف آنها، یعنی انسان هم یکی است و بستر تحولات آنها، یعنی جهان هستی، هم یکی است.
ابراهیمی ادامه داد: حال باید به راه درست و انسان رنجیده بازگردیم تا از عذاب الهی نجات یابیم. برای خدمت به انسان مستضعف که رو به نابودی است، گرد هم بیاییم تا در همه چیز و در مورد خدا، یکی شویم تا به این ترتیب، ادیان همچنان یکی باشند.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در پایان سخنان خود اظهار کرد: پذیرش ولایت شیطان به وسیلهی عدهای از انسانها، باعث ایجاد تمامی مشکلات و سبب شده است که هر روز، اخبار کشته شدن مردان و زنان و کودکان بیگناه در گوشه و کنار دنیا و به نام دین، منتشر شود. از خدا بخواهیم که انسانها را تحت ولایت و سرپرستی خود قرار دهد و ما را از شر شیطان و وسوسههای او در امان بدارد.
بنا بر اعلام این خبر، همایش «نیایش برای صلح عادلانه» با هدف بیان نقش و تأثیر دعا و نیایش در اعتلای صلح توأم با عدالت بین پیروان ادیان، و به منظور همصدایی، همدلی، تحقق صلح عادلانه و محکومیت خشونتها و افراطیگریها در جهان، به همت مرکز گفتوگوی ادیان و تمدنهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مؤسسهی راهبردی دیدهبان و با مشارکت وزارت کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت بینالملل حوزههای علمیه، مجمع جهانی اهل بیت (ع)، دانشگاه ادیان و مذاهب، سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۲۳ مهر، در سالن شیخ بهایی مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صدا و سیما در تهران برگزار شد.
در این همایش، آیتالله حائریشیرازی، دکتر ابوذر ابراهیمیترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجتالاسلام خسروپناه، رییس انجمن حکمت و فلسفه ایران، نظیر احمد، از رهبران اهل تسنن و همچنین رهبران دینی آشوریان، ارامنه و زرتشتیان کشورمان سخنرانی کردند.
- جنگ افروزی راه شیطان و شیطان پرستی است / صدای زنگ صلح به پای صدای هجوم و کشتار نمی رسد
- تصویر شیطان در منابع اسلامی و مقایسه آن با تولیدات هالیوود/ شیطان توسط چه کسی کشته می شود
- نقش تفکرات نیچه در اشاعه شیطان پرستی/ نمادها و نشانههای شیطان پرستی
- دین بدون ولایت امکان ندارد/ همه مصائب امروز عالم از «پی کردن» شتر ولایت است
- کتاب شیطان و رازهای هزارساله منتشر شد/ ماجرای حسادت شیطان به انسان در زمان و مکانی دیگر