۷ فروردین ۱۳۹۳ موضوع: اخبار حوزه دین و اندیشه


به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در طرح آرامش بهاری در امامزاده جعفر(ع) یزد ضمن بیان این مطلب گفت: انجام اینگونه برنامه های فرهنگی نقش اثر بخشی در تعالی معنوی همگان دارد .


وی تصریح کرد: در قالب طرح آرامش بهاری که توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان انجام می گیرد، برنامه های مناسبی برای اقشار مختلف مردم پیش بینی شده و باید تبلیغات وسیعی در این خصوص صورت گیرد تا مورد استفاده عموم قرار گیرد.


امام جمعه یزد اظهار داشت: از راه های مهم برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان، برگزاری برنمه هایی از جمله طرح آرامش بهاری و جذب نوجوانان و جوانان به برنامه های مناسب فرهنگ دینی است .


آیت الله ناصری گفت: در نظر گرفتن نیازهای نسل جوان در برگزاری این برنامه ها بسیار ضروری است و این موضوع باید روزافزون شده و فرهنگ معارف دینی گسترش یابد.

مطالب مرتبط :
  1. ترویج سبک زندگی اسلامی یکی از اهداف طرح آرامش بهاری است
  2. دعوت از هنرمندان برای خرید اوراق وقف بیمارستان سرطان/ پخش ویژه برنامه های «آرامش بهاری»
  3. برگزاری دو مسابقه «آرامش بهاری» و«پیام یاس نبوی» همزمان با ایام فاطمیه
  4. طرح نوروزی آرامش بهاری از برنامه‌های راهبردی سازمان اوقاف است
  5. آرامش درونی با دعا و نیایش/ شکوفایی معنوی با تقرب جستن به خدا ممکن است

پارک علم و فناوری قم

zohur