۲۷ خرداد ۱۳۹۲ موضوع: اخبار حوزه دین و اندیشه


به گزارش پارک علم و فناوری قم به نقل از مهر، حسین غفاری، رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران با اعلام این خبر گفت: داوطلبان می بایست در مهلت مقرر فایل آثار خود در بخش‌های پژوهشی، ادبی و هنری را به اداره فرهنگی و دانشجویی واحد استان تهران ارسال نمایند.


وی در مورد بخش کتبی این جشنواره اظهار داشت: مهلت ثبت‌نام در بخش کتبی جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ۲۰ تیرماه است و آزمون این بخش به صورت اینترنتی در روز ۲۳ تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.


غفاری در ادامه سخنانش تصریح کرد: شرکت کنندگان در بخش کتبی می‌توانند علاوه بر دانلود کتاب از پرتال اطلاع‌رسانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران به آدرس www.uast.ac.ir/sites/tehran جهت دریافت کتاب به اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران مراجعه نمایند.

مطالب مرتبط :
  1. تمدید مهلت ارسال مقاله به همایش بین المللی اندیشه های فلسفی شهید مطهری
  2. مدیر مرکز رشد علوم انسانی: جشنواره ملی کاربردی سازی یافته های علوم انسانی برگزار می شود
  3. رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در قم: کاربردی سازی علوم انسانی آثار ارزشی اسلام را احیا می کند
  4. رونمایی از کتاب«از خدا بپرس» در نمایشگاه قرآن/ بررسی موضوعی ۶۲۳۶ آیه قرآن
  5. رئیس مرکز رشد علوم انسانی:اساس فعالیت ما ارتباط سازنده با نخبگان حوزه و دانشگاه است

پارک علم و فناوری قم

zohur