۱۰ شهریور ۱۳۹۳ موضوع: اخبار حوزه دین و اندیشه


به گزارش خبرنگار مهر، نویسنده در این کتاب سعی می کند تا به فواید انواع خوراکی ها و میوه ها با استناد به آیات قرآن کریم بپردازد. مخاطبان در این کتاب می توانند علاوه بر آشنایی با آیات قرآن در مورد تغذیه، با خواص غذایی و دارویی انواع خواراکی ها و میوه ها مانند انار، انجیر، انگور، پیاز، عدس، دانه خردل، خرما، خیار، زردآلو، سیب، سیر، کدو، گندم ، زیتون، گوشت، معایب مصرف الکل، تغذیه حرام و فواید روزه داری آشنا شوند.


خوردن و آشامیدن در قرآن، سفارش ائمه معصومین(ع) به حفظ نظافت قبل از شروع به خوردن غذا، سفارش کم مصرف کردن، آداب سفره، میوه در قرآن، ترکیب میوه، اهمیت میوه در رژیم غذایی، انار در احادیث و روایات اسلامی، خواص درمانی انار، تأثیر انار بر روی کبد، تأثیر انار در بهبود سرخک اطفال، انجیر در قرآن، ترکیبات شیمیایی انجیر، خواص درمانی انجیر، انگوردر قرآن، آب انگور، روغن هسته انگور، ارزش غذایی و دارویی روغن هسته انگور، اثر شفا بخش انگور  بر کاهش لخته شدن خون، خواص درمانی پوست حبه انگور، خواص درمانی مویز و کشمش، خواص درمانی برگ مو، پیاز در قرآن، خواص درمانی پیاز و فرآورده های آن،  ویژگی های درمانی پیاز خام، پیاز و درمان سرطان، پیاز و درمان عفونتها، حبوبات در قرآن، ارزش غذایی نخود در ۱۶۰ گرم، عدس در قرآن، خواص درمانی عدس، مصرف عدس و لوبیا خطر بروز سرطان روده را کاهش می دهند، از جمله برخی از موضوعات و عناوین این کتاب هستند که نویسنده بدانها پرداخته است.


 خردل در قرآن، خواص درمانی روغن خردل، خرما در قرآن، فواید غذایی و فیزیولوژیک خرما، خیار در قرآن، خواص درمانی خیار، زردآلو در قرآن، خواص درمانی هسته زردآلو، زیتون در قرآن، جایگاه تولید میوه و روغن زیتون در جهان و ایران، خواص چای و عصاره برگ زیتون، اثر شفا بخش روغن زیتون در پیشگیری و درمان ناراحتیهای قلبی و عروقی، استشمام بوی روغن زیتون باعث احساس سیری می شود، سیب در قرآن، خواص درمانی سیب، خواص درمانی با سرکه سیب، سیر در قرآن، سیر و رژیم غذایی، سیر و سرطان، سیر دارویی برای کاهش فشار خون، سیر و دیابت، سیر دارویی برای ریه ها، عسل در قرآن، درمان بیماری های دستگاه گوارش، درمان دیابت، درمان بیماری های چشم، درمان سوختگی، درمان بیماری های دندان و لثه، افزایش طول عمر، ماسک های زیبایی عسل، کدو در قرآن، خواص درمانی کدو، گندم در قرآن، ارزش غذایی گندم، گاو در قرآن، گوشت خوک در قرآن، گوسفند در قرآن، ماهی در قرآن، اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه، گوشت بز، شیر در قرآن، شیر مادر در قرآن، آب در قرآن، نقش آب در سلامت پوست، نقش آب در بهبود کارکرد دستگاه گوارش، نقش آب در درمان کمر درد، نقش آب در جلوگیری از بیماری های مزمن، شراب در قرآن، تأثیر الکل بر قسمت های مختلف بدن، الکل و ورزش، رمضان و روزه داری، فلسفه روزه در اسلام، تغذیه حرام، شیر پاک و ناپاک، از جمله موضوعات و عناوین دیگر این کتاب هستند که مورد بررسی قرار گرفته اند.



 


نویسنده در قسمت فلسفه روزه در اسلام می نویسد: یهودیان از پیامبر(ص) سؤال کردند علت واجب بودن روزه چیست؟، پیامبر فرمودند: آدم(ع) چون از آن درخت خورد (شجره منهیه)، سی روز اثر آن در شکمش باقی ماند، پس خداوند واجب فرمودند بر آدم و ذریه اش سی روز گرسنگی و تشنگی را و تفضل فرمود بر آنها به اینکه در شبها اجازه خوردن به آنها داد.


کتاب «غذا در قرآن» نوشته مصطفی بیان (کارشناس علوم و صنایع غذایی) و با مقدمه و تحت نظارت دکتر علیرضا بیان (دکتر داروساز) از سوی انتشارات آهنگ قلم مشهد منتشر شده است.

مطالب مرتبط :
  1. فواید و انواع خوف از خداوند/ معنای خوف مسئولیت پذیری در قبال خالق است
  2. کتاب قرآن و معرفت شناسی منتشر شد/ ارزش سنجی معرفتی در قرآن کریم
  3. حقوق اسلامی با التفات به آیات قرآن کریم بررسی شد/ حضور وحی در جامعه اسلامی مراتبی دارد
  4. ارائه نخستین دایره المعارف قرآن کریم در نمایشگاه قرآن کریم
  5. مروری بر کتاب مهمترین حقیقت تاریخ/ نقدی بر کتاب عجیبترین دروغ تاریخ

پارک علم و فناوری قم

zohur